Nyheder
Hurtig oprydning 2008-12-08 00:00:00
Jeg opdagede i forbifarten at der siden sidst er sket en del med det tidligere så hyggelige internet (ikke at jeg ikke godt vidste det; det er bare altid trælst at få bekræftet) - der er blevet oprettet en hel del artikler som er ren spam i løbet af det sidste halve år.

Ariklerne er nu slettet, og jeg har dels tilføjet en funktion der sender mig en mail hver gang en ny artikel bliver oprettet, dels sat systemet til at kræve at man er logget ind før man kan oprette artikler.

Oprydningen er ren oprydning. Jeg har ikke fået mere tid til at udvikle systemet - men der er også kommet mange andre websider med lignende viden og flere aktive brugere, så behovet er ikke så stort for dette site længere.

Jeg fordriver tiden med greendrive.dk, ahc.dk og et par andre steder. Hvis du vil kontakte mig pr. mail, er det en god idé at skrive computerviden.dk i emnefeltet.
Intet nyt er en gammel nyhed 2003-12-29 17:12:22
Efter at jeg er blevet selvstændig på fuld tid må jeg gang på gang konstatere, at der er mange ting, der skal bruges tid på, når man skal holde en virksomhed kørende - og som én sagde for nylig: Jeg har jo også kun omkring 18 timer i døgnet til at arbejde i!

Med andre ord har jeg måttet nedprioritere computerviden.dk, men sitet er bestemt ikke opgivet. Hvis nogen har lyst til at hjælpe med videreudviklingen, kan jeg kontaktes på allan@<domænenavnet>.
Og så videre 2002-05-10 00:31:42
Jeg har arbejdet en del på det nye website til trekkies.dk, der har premiere 1. august 2002 - det er STORT og tager meget tid.

Nu fik jeg endelig tid til at komme videre med computerviden.dk - det skulle gerne gå stærkt fra nu af, så vi snart kan gå i luften officielt.

Man kan nu rette sine artikler, og deeet... Desuden er logon under artikelskrivning gjort en smule smartere, så man havner direkte tilbage på artikelskrivningssiden, i stedet for at skulle klikke videre først, og man kan nu få sit password tilsendt pr. email, hvis man har glemt det ved login.
Billeder og andet godt 2002-01-06 02:09:23
Kode til behandling af billeder i artiklerne er nu så småt på vej - se artiklen under PalmOS->Påskeæg for et eksempel. HTML-koder til simpel formatering af teksten er også snart tilbage. Opfølgningsartikler vises nu, når man står på den artikel de er skrevet til.
Hovedsiden er gjort lidt bredere. Jeg ved ikke helt, om det ødelægger designet...
Login er tilbage 2002-01-03 07:37:18
En fejl i loginsiden er nu rettet, og de første skridt mod at brugere kan rette deres egne artikler er taget (knapperne til formålet vises).
Det er nu tydeligere vist om man er logget ind eller ej, før man starter på at skrive en artikel.
Mindre rettelser 2001-12-08 02:46:09
Brugeroprettelse kører igen. De fleste ændringer er ellers foregået 'bagved', så de er ikke så synlige.

Der er forhåbentlig snart mere nyt...
Svar 2001-11-29 23:08:56
Så er jeg gået i gang med den nok allervigtigste af de komponenter der mangler, nemlig muligheden for at svare på en artikel. Der mangler noget endnu, nemlig muligheden for at se de skrevne svar igen, men bare rolig - det er på vej.
Mere ordbog 2001-11-26 02:56:42
Nye artikler i ordbogssektionen bliver nu indplaceret automatisk, så dén sektion skulle være helt køreklar. Der er muligvis kommet et par skønhedsfejl i forbindelse med ændringen af "kategori" til "sektion" for et par dage siden, men de bliver rettet efterhånden som de bliver fundet.

Det er nu muligt at oprette en artikel som en kommentar - det vil simpelthen sige at den ikke har et separat resumé. Denne tilføjelse er en forberedelse til oprettelse af artikler, der specifikt følger op på andre artikler.
Ordbogen er klar - og andre småting 2001-11-24 01:02:18
Generel ændring: "Kategori" er omdøbt til "Sektion".

Ordbogssektionen er finjusteret lidt, så man ikke ser alt med det samme med den forsinkelse det medfører: Man vælger nu at se ét bogstav ad gangen.

Alle artikler i en sektion vises nu med oprettelsesdato.
Endnu tættere på! 2001-11-22 20:59:02
Så virker brugersystemet også i Netscape.
Det er nu også ligegyldigt om man skriver sit handle med store eller små bogstaver.
Meget tæt på alfa 2001-11-20 22:25:59
Så er der et fungerende brugersystem - i hvert fald med Internet Explorer, selvom det ikke er med min gode vilje at min Netscape ikke fatter en kagedåse af hvad cookies betyder.
Der arbejdes på sagen!
Til gengæld ser brugerfladen nu ud som den skal i Netscape også. I hvert fald i min egen...
Test 2001-11-13 21:55:46
Der arbejdes endnu - men eftersom den foregående nyhed om det samme kun er et par minutter gammel, kan det vel ikke overraske. Faktisk er denne nyhed kun oprettet for at teste nyhedssystemet. Vend snart tilbage!
Godt i gang... 2001-11-13 21:45:28
Der arbejdes på at få sitet klart. Det havde I ikke regnet med, hva'? ;-)